Ποια είναι τα ενδιαφέροντά σας;
-
Είπα να ξεκινήσω ένα topic για να μάθω λίγο καλύτερα τα ενδιαφέροντά σας.
Αν έχετε κάποια χόμπι ή τι σας αρέσει να βλέπετε, να διαβάζετε, να ακούτε ή να κάνετε.
Για παράδειγμα: σας αρέσουν τα βιβλία, ο κινηματογράφος, το θέατρο, οι τηλεοπτικές σειρές, η μουσική, το ποδόσφαιρο, τα αθλήματα γενικότερα, τα κόμικς, η ζωγραφική, τα παιχνίδια (κάθε είδους ;)!), η μαγειρική, η κηπουρική, οι επιστήμες, οι τέχνες, το τάβλι, το κλάμπινγκ, το κολύμπι, ο ακτιβισμός, η μπιρίμπα, οι τσόντες (χε χε!, είχα καιρό να χρησιμοποιήσω αυτήν τη λέξη :D!), τα ταξίδια, να αράζετε και να πίνετε καφέδες με τους φίλους σας;
Με τι ασχολείστε και τι σας ενδιαφέρει;
Έτσι, για να γνωριστούμε λίγο περισσότερο.
:cool2: -
Γεια σου Dax είπα να κάνω την αρχή σε αυτό το νέο topic.
Με λένε καταρχάς Χρήστο (29), μου άρεσει πάρα πολύ ο αθλητισμός από τα 6 μου ασχολούμε πάντα με κάτι, 12 χρόνια ποδόσφαιρο, 4 χρόνια ράγκμπι (σπάνιο στην Ελλάδα το ξέρω), τέννις. Τώρα πλέον περισσότερο τα κλασσικά 4 φορές τη βδομάδα γυμναστήριο καμιά ορειβασία και κολύμπι το καλοκαίρι.
Ακούω πάρα πολύ μουσική μεταξύ των οποίων θα έλεγα ότι η μεγάλη μου διαχρονική αδυναμία είναι η Sade αν και γενικά τα γούστα μου είναι παρα πολύ διευρημένα σε αυτό τον τομέα. Ροκ, ελέκτρο, σοουλ, τζαζ, μπλουζ, αλτέρνατιβ κ.ο.κ (πολύ μου αρέσουν τα ENgreek )
Το σινεμά είναι επίσης ένα από τα ενδιαφέροντά μου κυρίως το Ευρωπαϊκό σινεμά με ενδιαφέρει θα έλεγα.
Είμαι ενεργός ακτιβιστής (γκέϊ ακτιβιστής) τα τελευταία 2 χρόνια περισσότερο, υδρητικό μέλος σε μία ΑΜΚΟ που ασχολείται αποκλειστικά με γκέϊ θέματα/δικαιώματα.
Ταξίδια είναι η αδυναμία (εκτός από τους ωραίους τριχωτούς στιβαρούς άντρες). Αν και νέος έχω κάνει αρκετά δεν έχω παράπονο, έχω πάει σε 14 διαφορετικές χώρες σε 3 διαφορετικές ηπείρους.
Οι ξένες γλώσσες είναι στα ενδιαφέροντά μου επίσης μιας και έχω μεγαλώσει δίγλωσσος (Ελληνικά, Γερμανικά) από εκεί και πέρα Αγγλικά, Ισπανικά και Πορτογαλικά και κάτι λίγα Ιταλικά.
-
Φίλε, Χρήστο, επιτέλους μπορώ να σε αποκαλώ και δημόσια με το πραγματικό σου όνομα.
Έχουμε πάρα πολλά κοινά. Βασικά ό,τι έχεις αναφέρει είναι και στα δικά μου ενδιαφέροντα.
Το Ελληνικό ράγκμπι δε μου είναι καθόλου άγνωστο. Έχω κολλητούς που παίζουν σε μια συγκεκριμένη Ελληνική ομάδα και έχω παρακολουθήσει πολλούς αγώνες.
Είμαι τρελλός φαν του ράγκμπι γενικότερα. Λατρεμένη εθνική ομάδα η All Blacks, που τους έχω δει από κοντά πάμπολλες φορές. Όταν εκτελούν το haka είναι καταπληκτικοί!!
Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι σ' αυτό το φόρουμ θα έβρισκα άλλον έναν Έλληνα που ασχολείται με το ράγκμπι. Έχω μείνει κατάπληκτος!!!
Μάλιστα ήθελα να ξεκινήσω ένα Rugby SIG εδώ στο φόρουμ, αλλά μάλλον θα αναβιώσω το παλιό Wrestling SIG (που επίσης είναι αδυναμία μου).
-
Ο μπροστά μπροστά θα μπορούσα να είμαι εγώ στο Ελληνικό team. Ίδια κατασκευή και φάτσα έχουμε απλά εγώ σε πιο ξανθοκόκκινη εκδοχή. χα χα χα
-
@Dax:
Είπα να ξεκινήσω ένα topic για να μάθω λίγο καλύτερα τα ενδιαφέροντά σας.
Αν έχετε κάποια χόμπι ή τι σας αρέσει να βλέπετε, να διαβάζετε, να ακούτε ή να κάνετε.
Για παράδειγμα: σας αρέσουν τα βιβλία, ο κινηματογράφος, το θέατρο, οι τηλεοπτικές σειρές, η μουσική, το ποδόσφαιρο, τα αθλήματα γενικότερα, τα κόμικς, η ζωγραφική, τα παιχνίδια (κάθε είδους ;)!), η μαγειρική, η κηπουρική, οι επιστήμες, οι τέχνες, το τάβλι, το κλάμπινγκ, το κολύμπι, ο ακτιβισμός, η μπιρίμπα, οι τσόντες (χε χε!, είχα καιρό να χρησιμοποιήσω αυτήν τη λέξη :D!), τα ταξίδια, να αράζετε και να πίνετε καφέδες με τους φίλους σας;
Με τι ασχολείστε και τι σας ενδιαφέρει;
Έτσι, για να γνωριστούμε λίγο περισσότερο.
:cool2:ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ 48 ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ ΙΝΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ- JAMES BOND. THE HOBBIT. TAKEN 2. ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ- FRINGE. SUPERNATURAL. NCIS. ΜΟΥΣΙΚΗ - 70S. 80S. ABBA. ΑΛΕΧΙΟΥ. ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΙ. ΚΟΤΣΙΡΑΣ. ΤΣΟΝΤΕΣ :cool2: ΤΑΞΙΔΙΑ - ΕΛΛ ΝΙΣΙΑ :love: ΚΟΜΙΚΣ - ΑΡΚΑΣ. :worship: ASTERIX & OBELIX
Edit: inserted end quote
-
Γεια σου, φίλε Γιώργο!!!
Βλέπω άλλος ένας fan της επιστημονικής φαντασίας, της φαντασίας γενικότερα, του μυστηρίου και των αστυνομικών/κατασκοπευτικών. Πολύ χαίρομαι!!!
Μ' αρέσει κι εμένα η έντεχνη Ελληνική μουσική και αγαπημένος μου είναι ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.
Πεθαίνω για Αρκά και για Asterix!!! :cheers: Τα έχω ΟΛΑ!!!BTW, ο Misha Collins (Castiel) δεν είναι πολύ μανάρι;
-
Ε ε ε ε! Βλέπω και εγώ Supernatural. Το μανάρι άλλο ήταν αλλά μας το στέρησαν νωρίς.. Μιλάω για τον John Winchester (Jeffrey Dean Morgan) Με τρελαίνει!!!! :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2:
Από σειρές βλέπω και εγώ αρκετές όπως Homeland, Game of thrones, Supernatural, The killing, breaking bad, fringe. Φανατικός θαυμαστής επίσης του RuPaul's Drag race και RuPaul's Drag U (όχι δεν μου αρέσει να ντύνομαι έτσι), απλά βρίσκω κάτι το πάρα πολύ ιδιαίτερο σε αυτό τον τρόπο έκφρασης! Επίσης το χιούμορ τους είναι πολύ αυθεντικό και ακαταμάχητο!
-
Με εξαίρεση το Breaking Bad, όλες τις υπόλοιπες σειρές που αναφέρεις τις βλέπω κι εγώ. Το Game of Thrones είναι κορυφαίο!!! Έχω διαβάσει και όλα τα βιβλία και είναι εξαιρετικά. Ο George R.R. Martin είναι σπουδαίος συγγραφέας!
Ο Misha Collins είναι μανάρι, αλλά μια και ανέφερες τον Jeffrey Dean Morgan, θέλω να σου πω ότι είναι πολύ του γούστου μου και με τα γένια είναι πολύ σέξι!
Δε θέλω να παραλείψω, όμως, τον Matt Cohen (που υποδύεται το νεαρό John Winchester και τον Michael). Είναι κι αυτός πολύ μανάρι!MISHA COLLINS
JEFFREY DEAN MORGAN
-
ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΙΑ Ι ΓΝΟΜΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΝΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Spartacus
-
Η σειρά Spartacus είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!!!!
Πολλοί παιδαράδες μαζεύτηκαν σ' αυτήν τη σειρά και δεν ξέρεις ποιον να πρωτοδιαλέξεις!
Για μένα, όμως, ο καλύτερος ήταν ο Andy Whitfield που υποδυόταν τον πρώτο Σπάρτακο. :hot2:
Κρίμα που έφυγε νωρίς απ' τη ζωή… :cry2:
Εκτός από παιδαράς, ήταν και πολύ καλός ηθοποιός. -
Παναγιωτης εδω. 40+ πλεον Ενδιαφεροντα πολλα, αλλα στην πραξη το μονο που κανω ειναι βλεπω πολλες σειρες, λιγες ταινιες, ΠΟΛΥ internet. Ειμαι information freak. Μ'αρεσει να μαθαινω και να ξερω τα παντα. Το google ειναι φιλος μου.
Βαριεμαι πολυ τα μαγαζια της Αθηνας. Μ'αρεσει να βγαινω μονος και πολυ λιγα εχουν την αισθηση του στεκιου πια.
Ειμαι σε σχεση πολλα χρονια, αλλα ΟΚ, αν πεσει κατι πολυ καλο στο δρομο μου, δεν θα πω οχι. :anal2:Αγαπημενο hobby ειναι να μπαινω στα social και να γραφω status που προκαλουν >:D
-
Γεια σου, Παναγιώτη!
Μ' αρέσουν οι info-freaks!!!
Πράγματι έχει χαθεί η αίσθηση του στεκιού. Κι εμένα μου λείπει.
Ποιες σειρές σου αρέσουν περισσότερο;
-
τι να πω απο σειρες? Ας πω οτι ΔΕΝ εχω δει prison break, game of thrones, weeds για αρχη. Απο τα πιο προσφατα, αγαπημενα ειναι Fringe, American Horror Story, True Blood, The Killing, Big Bang Theory, Spartacus.
Πιο δευτερα αλλα τα βλεπω πιο πολυ προσ χαλαρωση, Alphas, Haven, Walking Dead, Sanctuary.
To Glee με εχει κουρασει και φετος ακομα δεν το εχω δει. Αλλα καποια στιγμη θα το αποφασισω.
Γενικα μ'αρεσουν τα Sci-Fi Και τα πολυ ιδιαιτερα. Πολυ καλη και ιδιαιτερη κωμωδία ειναι το episodes με τον Matt LeBlanc. Και αν δεν εχετε δει το Jericho, το θεωρω must.Λυπηθηκα που τελειωσε το Desperate Housewives. Το απολαμβανα.
ενα σωρο αλλες. Ο,τι μου κεντρισει το ενδιαφερον, το κατεβαζω.
Επομενο που θελω να δω ειναι το revolution. Πιστευω θα μου αρεσει.
-
Παναγιώτη, μ' έκανες και γέλασα!
Δεν ξέρω αν το έκανες επίτηδες ή κατά λάθος, αλλά μέσα στις σειρές που "βλέπεις προς χαλάρωση", αναφέρεις και το The Walking Dead! ;D
Δεν μπορώ να φανταστώ πώς μπορεί κάποιος να χαλαρώνει με ζόμπι και κυρίως με αυτή τη σειρά!
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η συγκεκριμένη σειρά είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που φαίνεται. Πολύ δυνατές ερμηνείες, εξαιρετική μουσική και καταστάσεις που σε οδηγούν να σκεφτείς τι θα έκανες σε παρόμοια θέση. Η σειρά μπορεί να έχει ζόμπι αλλά δεν είναι σειρά για ζόμπι. Είναι σειρά χαρακτήρων. Για μένα, οι walking dead δεν είναι τα ίδια τα ζόμπι, αλλά αυτοί που έχουν επιζήσει και περιφέρονται σε ένα εντελώς καινούργιο περιβάλλον όπου η ύπαρξη δεν έχει το σκοπό που είχε και τα πάντα πρέπει να αξιολογηθούν απ' την αρχή. Είναι από τις αγαπημένες μου σειρές. Επίσης διαβάζω και τα comics που συνεχίζουν να βγαίνουν και είναι εξίσου καταπληκτικά.Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για το Jericho. Άλλη εξαιρετική σειρά! Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις, αλλά στα μέσα της 1ης σεζόν υπήρξαν "έξωθεν" πιέσεις και το κανάλι αποφάσισε να την κόψει. Τεράστιο κύμα διαμαρτυριών οδήγησε τους καναλάρχες να ανακαλέσουν και έτσι η 1η σεζόν συνεχίστηκε κανονικά. Αλλά μόλις τελείωσε, νέα ανακοίνωση από το κανάλι ότι η σειρά κόβεται. Αυτή τη φορά οι διαμαρτυρίες ήταν ακόμη πιο έντονες και οργανωμένες. 20-25 τόνοι (!) από φυστίκια - φαντάζομαι καταλαβαίνεις γιατί - κατεύθασαν ταχυδρομικά στο κανάλι! Στήθηκαν ειδικά site και κανάλια στο YouTube από οργανωμένους φαν. Το CBS λάμβανε καθημερινά γράμματα, e-mail, video με διαμαρτυρίες από φαν που ορκιζόταν ότι δεν πρόκειται να ξαναδούν CBS. Τελικά το κανάλι υπέκυψε και ξεκίνησε η δεύτερη σεζόν, η οποία όμως στο 7ο επεισόδιο κόπηκε και αυτή τη φορά οριστικά. Είναι η μόνη σειρά που κόπηκε (3 φορές!) για καθαρά πολιτικούς λόγους και δεν μπορούσε το κανάλι να προφασιστεί χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.
Δεν ξέρω αν γνωρίζεις τη συνέχεια. Η 3η σεζόν κυκλοφόρησε σε comics 6 τευχών και πρόσφατα κυκλοφόρησε και η 4η σεζόν επίσης σε comics. Η 4η σεζόν έχει 5 τεύχη και το 5ο τεύχος θα κυκλοφορήσει τέλη Φεβρουαρίου.
Πάντως τα comics χάνουν πολύ σε σχέση με τη σειρά, αλλά είναι καλό που οι δημιουργοί δε σε αφήνουν ξεκρέμαστο και σου δείχνουν τη συνέχεια της ιστορίας.Τώρα για το Revolution. Έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον θέμα. Αλλά πιστεύω ότι ενώ θα μπορούσαν να κάνουν πολύ περισσότερα με ένα τέτοιο θέμα, αποφάσισαν να το περιορίσουν και να το κάνουν πιο ευκολοχώνευτο για το μέσο τηλεθεατή. Βλέπεται πάντως άνετα. Αν ξεκινήσεις κάποια στιγμή να το βλέπεις, θα ήθελα την άποψή σου.
-
χε χε, το walking dead το βαζω στην κατηγορια "χαλαρωμα" γιατι ειναι πιο πολυ ενα οικογενειακο δραμα, παρα σειρα δρασης. Οπως το falling skies και το terra nova.
Το ξερω ολο το σκηνικο με το Jericho, ειναι κριμα που κοπηκε. Μεγαλο πληγμα ηταν που επεσε επανω στην απεργια των σεναριογραφων. Η αληθεια ειναι οτι αρνουμαι να δω το τελευταιο επεισοδιο. Ισως καποια στιγμη το δω παλι ολο. Δεν θελω να ξερω πως τελειωσε. Αν δοθηκε λυση ή εμεινε σε cliff hanger. Ειχε ακουστει οτι η συνεχεια θα γινει σε ταινια, αλλα μαλλον δεν προχωρησε το σχεδιο. Ξερω για τα κομικς, αλλα δεν μπορω να διαβαζω σε οθονη. Ειμαι παλια σχολη.
(Δεν ειναι τραγικο απο μια αποψη, οτι γνωριζουμε περισσοτερα πραγματα για την Αμερικανικη τηλεοραση παρα για την Ελληνικη?)Παρομοια τυχη ειχε και το V που λατρευα. Και τα παλια ειναι πολυ καλα. Ειχαν κανει μια τηλεταινια, μετα μια μινι σειρα και μετα το πηγαν για κανονικη σειρα που εμεινε στη μεση. Και το καινουριο εβγαλε με το ζορι τη δευτερη χρονια και μας αφησε στο κενο. Και ηταν πολυ καλη παραγωγη και η Anna απο τις καλυτερες "κακες" των τελευταιων ετων.
Τουλαχιστον οι Αμερικανοι παραγουν σειρες και εχουμε να ασχολουμαστε, γιατι αν περιμενουμε απο την Ελληνικη τηλεοραση…......
-
Δεν έχεις δει το τελευταίο επεισόδιο του Jericho;!
Θα κρατηθώ και δε θα σου πω τίποτε, αλλά οφείλω να αναφέρω ότι έχει γυριστεί σε δύο εκδοχές. Βασικά οι εκδοχές είναι ακριβώς οι ίδιες εκτός από τα τελευταία 7 λεπτά του επεισοδίου. Οι δημιουργοί ψιλιάζονταν ότι η σειρά πάει για οριστικό κόψιμο και γι' αυτό αποφάσισαν να γυρίσουν δύο εναλλακτικά τέλη, ένα σε περίπτωση που η σειρά συνεχιστεί και ένα σε περίπτωση που η σειρά κοπεί. Το δεύτερο εναλλακτικό τέλος μπορείς να το βρεις στο YouTube (Jericho Season 2 Alternate Ending).
Ταινία δυστυχώς δεν έγινε και ούτε πρόκειται να γίνει…H Anna του καινούργιου V είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!!!
Συμφωνώ για την ελληνική τηλεόραση. Κατά την άποψή μου, δεν υπάρχει ούτε μία ελληνική σειρά που να αξίζει. Στο παρελθόν υπήρχαν αρκέτες καλές κωμικές σειρές. Αλλά πλέον έρημο τοπίο.
Πάντως δεν υπάρχουν μόνο αμερικάνικες σειρές που είναι καλές. Παρακολουθώ σειρές από πολλές άλλες αγγλόφωνες χώρες (Μεγάλη Βρετανία, Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ιρλανδία, Νότια Αφρική) και υπάρχουν μπόλικες που αξίζουν. Αλλά μπορείς να ανακαλύψεις αστεράκια και σε σειρές από μη αγγλόφωνες χώρες (Σουηδία, Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία, Ιαπωνία, Ισραήλ κλπ.).
Αν θες να σου προτείνω μία καινούργια μη-αγγλόφωνη, θα σου πρότεινα τη σουηδική σειρά επιστημονικής φαντασίας Äkta Människor (Real Humans). Τα επεισόδια είναι εύκολο να τα βρεις και υπάρχουν διαθέσιμοι αγγλικοί υπότιτλοι στο addic7ed.com. Παίζεται στο σουηδικό κανάλι SVT1. Έχει ολοκληρωθεί η πρώτη σεζόν που αποτελείται από 10 ωριαία επεισόδια και η δεύτερη σεζόν θα παιχτεί το φθινόπωρο. -
μου ανοιξες δουλειες με το Äkta Människor. Πρεπει να δω τα βασικα που εχω αφησει και να το δω και αυτο.
Περιμενω και το original Killing που θα δειξει το Mega. Το Αμρικανικο ηταν παρα πολυ καλο. -
Παναγιώτη, ένα update για το αμερικάνικο The Killing! Θα παιχτεί φέτος και τρίτη σεζόν παρά την προηγούμενη ανακοίνωση του AMC ότι η σειρά σταματάει στη δεύτερη σεζόν. Τα γυρίσματα της 3ης σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει! :cheers:
-
ναι, το εχω μαθει. Αναμενω. Ελπιζω να κανουν και τεταρτη, δηλαδη την τριτη υποθεση, οπως το original
-
Να πω κι εγώ; Μου αρέσουν τα ενυδρεία κι έχω στο σπίτι μου 2! Όχι τίποτα τρελλό, δυο ενυδρεία γλυκού νερού. Κατά τα άλλα έχω σπυδάσει πληροφορική και τώρα σπουδάζω φυσική.