Ψηφοφορία για το αγαπημένο είδος πορνό
-
Οποιος το επιθυμεί μπορει να γραψει και το γιατί? :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2:
Τρελαίνομαι λοιπον για Bareback που μιας και δεν μπορουμε να απολαυσουμε real ας το απολαμβάνουμε στο πορνό. επίσης αγαπημένη κατηγόρια Bears μιας και αγαπώ τα αρκούδιαααααααααααα :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: :crazy2: -
Ippos, σε συγχαίρω για την πρωτοβουλία!
:bravo:Αλλά έχω να παρατηρήσω ότι λείπουν κατηγορίες και μάλιστα βασικές. Πού είναι τα Twinks/Youngbloods, Blacks, Latinos, Asians, Middle Eastern, Amateur, Interracial, Fetish;
Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει κατηγορία Anal (που την έχουμε και στο site). Λες και οι άλλες κατηγορίες (με εξαίρεση την Oral) δεν έχουν anal sex.Εγώ πάντως ψήφισα Bears. Μ' αρέσει ο άντρας να είναι αρρενωπός και να έχει την τρίχα του.
Τρελαίνομαι επίσης για Tattoos!!! Και Rimming!!! >:D
Αλλά μ' αρέσουν και άλλα θέματα, όπως Seduction και Straight-to-Gay. Και τα Uniforms μ' αρέσουν (συμπεριλαμβάνω το Military).
Βασικά, καλά πορνό μπορείς να βρεις σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες.
Συμφωνώ μαζί σου για το Bareback. Είναι γαμάτη κατηγορία πορνό. Αρκεί να το βλέπουπε και να μην το κάνουμε… -
οκκκ προστεσα και καποιες αλλες, ειπα να μην το φορτωσω πολυυυυυυυ ::) ::) ::) ::) ::) ::)
οσο για το anal θα συμφωνησω και εγω μαζι σου, δεν μπορω να καταλαβω τι εννοει ο ποιητης :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2: :cheesy2:
να κανουμε και μια ψηφοφορια μελλοντικα με τις κατηγοριες των αρκουδων -
να κανουμε και μια ψηφοφορια μελλοντικα με τις κατηγοριες των αρκουδων
Συμφωνώ και επαυξάνω! Το αφήνω επάνω σου.
-
:closet: κι εγω bareback. :hero: με τρεελα.. οταν εισαι μονογαμικος σε σχεση μακροχρονια με επισης μονογαμικον, το κανεις και το απολανβανεις κιολας :hapgay:
-
Θα αναφερθώ πιο γενικά στο τι τουλάχιστον αρέσει σ' εμένα. Έχω βαρεθεί προσωπικά την τελειότητα, με αφήνει αδιάφορο δεν με ιντριγκάρει καθόλου. Δεν μπορώ άλλο τέλειους γκόμενους, με τέλεια κορμιά, γαϊδουρινές ψωλές, αψεγάδιαστα σκηνικά σε ονειρεμένα μέρη. Θέλω κάτι να φανερώνει θνητό και κάπως φυσιολογικό-καθημερινό, θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω και σαν ερασιτεχνικό. Στις τσόντες πλέον υπάρχει μία ξενέρωτη τελειότητα, τουλάχιστον όπως το βλέπω εγώ.
Το τρίπτυχο: "Στιβαρά κιλά, τρίχα, μπανάνα ακτινίδιο και Αγ. ο Θεός" ισχύει πάντα. Μακρία από ξηρισμένες αδύνατες ξερακιανές οδοντογλυφίδες. :blind:
-
Ποσο δίκιο έχεις Ηρακλη. ακριβως ετσι ειναι. οσο για το τριπτυχοοο θα συμφωνησω 100% :dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick:
-
Τρελαίνομαι για αρκουδεσ bareback και ομαδικα παιγνιδια :bpr: :ghug: :bsex:
-
Γεια σου, gaymangr!!!
Καλωσήρθες στην παρέα μας!!!
Μ' αρέσουν τα γούστα σου!
Ελπίζω να το διασκεδάσεις εδώ στο Ελληνικό Φόρουμ
και για οτιδήποτε χρειαστείς είμαι στη διάθεσή σου.
Να σου προτείνω να πάρεις μέρος στη συζήτηση για τους διαγωνισμούς
https://forum.gaytorrent.ru/index.php?topic=18942.0
και στον επόμενο διαγωνισμό να συμμετέχεις ή να ψηφίσεις.
Bear hugs! -
βλέπω πως μας τρώει ο κ….κος μας για Bear back!!! Εγώ φυσικά δεν αποτελώ εξαίρεση του κανόνα στη θεματική αυτή του πορνό....φυσικά αρκουδόφιλος του κερατά και εγώ αλλά αφήστε με να έχω ένα βίτσιο με το ff (fister τόσα χρόνια γαρ ΛΟΛ) και πιο προχώ σπορ :cheers:
-
Φίλε, Διόνυσε, σ' αυτό το site και ειδικά στο Ελληνικό Φόρουμ, όλα τα γούστα είναι απολύτως σεβαστά!
βλέπω πως μας τρώει ο κ….κος μας για Bear back!!!
:hehe:
Δεν ξέρω αν μας τρώει ο κώλος μας ή τίποτε άλλο, αλλά σίγουρα κάτι μας τρώει!:worship: Προσκυνώ για τον όρο bear back που χρησιμοποίησες!
(bear + bareback = bear back) Τέλειο!!!
:bpr: -
Φιλε Dax,
Προσκυνώ την χάρη σας και το είναι σας δεν είπα πως με έκρινες απλώς αιτιολόγησα την ψήφο μου…. ε ναι ρε δεν ειναι σωστο Bear και bare back = bear back δεν ειναι ένας υπέροχος συνδυασμό...ρώτα με και εμένα των Cub τι ζω.... :love:Και δεν χρειάζεται να πέφτουν μετάνοιες και προσκυνήματα.... :cheesy2:
thanks πάντως η ένταξη στο φορουμ είναι ενα Brake απο την καθημερινότητά μου
@Dax:
Φίλε, Διόνυσε, σ' αυτό το site και ειδικά στο Ελληνικό Φόρουμ, όλα τα γούστα είναι απολύτως σεβαστά!
βλέπω πως μας τρώει ο κ….κος μας για Bear back!!!
:hehe:
Δεν ξέρω αν μας τρώει ο κώλος μας ή τίποτε άλλο, αλλά σίγουρα κάτι μας τρώει!:worship: Προσκυνώ για τον όρο bear back που χρησιμοποίησες!
(bear + bareback = bear back) Τέλειο!!!
:bpr: -
Φίλε, Διόνυσε, θέλω να σου πω ότι μ' αρέσει πολύ το όνομά σου!
Να προσθέσω κάτι που ξέχασα για τα δικά μου γούστα. Δεν πρόκειται για κατηγορία πορνό, αλλά δε μ' αρέσουν τα βουβά πορνό. Εννοώ τα πορνό που οι συμμετέχοντες την ώρα που πηδιούνται παραμένουν εντελώς σιωπηλοί. Δε λέω ν' ανοίξουν ολόκληρη συζήτηση, αλλά ας πουν κάτι, ρε αδερφέ. Ας βγάλουν έστω βογγητά να δείξουν ότι το απολαμβάνουν! Τα βουβά πορνό με ξενερώνουν τελείως!
Μέχρι στιγμής πάντως, παρατηρώ από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ότι προηγούνται οι αρκούδοι & αρκουδόφιλοι. Μαζευτήκαμε πολλοί βλέπω. Χαίρομαι ιδιαιτέρως γι' αυτό! Bear Pride με τρέλλα!!!
:lolp: -
Αγαπητέ Dax,
Είναι το πραγματικό μου όνομα σε ευχαριστώ πολύ και κρίμα που δεν μπορώ να ανταποδώσω την φιλοφρόνηση.
Ε καλά εμένα δεν μου αρέσει και το βουβο σεξ και love making και εκτός πορνό…ε δεν είπαμε να γίνουν και Γλυκατζή Αρβελερ έλεος χεχεχε!!
Μάλλον είμαι εσωτερικός ο πόθος ;D ξέρεις ανομολόγητος.....αλλά ξεχνάνε πως αυτά γίνονται για να καβ...νουν οι άλλοι και όχι αυτοί οπότε το βουβό είναι λίγο Off χεχεχε!!!
Ναι έχουμε πέραση οι αρκουδίτσοι!!!@Dax:
Φίλε, Διόνυσε, θέλω να σου πω ότι μ' αρέσει πολύ το όνομά σου!
Να προσθέσω κάτι που ξέχασα για τα δικά μου γούστα. Δεν πρόκειται για κατηγορία πορνό, αλλά δε μ' αρέσουν τα βουβά πορνό. Εννοώ τα πορνό που οι συμμετέχοντες την ώρα που πηδιούνται παραμένουν εντελώς σιωπηλοί. Δε λέω ν' ανοίξουν ολόκληρη συζήτηση, αλλά ας πουν κάτι, ρε αδερφέ. Ας βγάλουν έστω βογγητά να δείξουν ότι το απολαμβάνουν! Τα βουβά πορνό με ξενερώνουν τελείως!
Μέχρι στιγμής πάντως, παρατηρώ από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ότι προηγούνται οι αρκούδοι & αρκουδόφιλοι. Μαζευτήκαμε πολλοί βλέπω. Χαίρομαι ιδιαιτέρως γι' αυτό! Bear Pride με τρέλλα!!!
:lolp: -
Κι εμένα μ' αρέσουν οι αρκούδες …
-
Καλησπέρα σε όλους σας. Γουστάρω πολύ τα bear films αν και αρκετά αδύνατος!!!
-
Γεια σου Παλικάρι23! Σημασία έχει ότι έχεις ωραία γούστα! Και μην ανησυχείς που είσαι αδύνατος… Θα σε παχύνουμε! ;D
-
Γεια σου, Παλικάρι! Καλωσήρθες στο ΕΛΦΟΡ!
Τα bear films είναι τα καλύτερα! Και όπως θα διαπιστώσεις, τα περισσότερα μέλη του ΕΛΦΟΡ είναι αρκούδοι ή αρκουδόφιλοι.
Φυσικά, όλα τα γούστα υπάρχουν μεταξύ των μελών μας και είναι απολύτως σεβαστά.Καλωσήρθες στην παρέα του ΕΛΦΟΡ και ελπίζω να τα λέμε συχνά!
-
Ψήφισα Μπαμπάδες-Γιοί! Με ανάβει η διαφορά ηλικίας (10-20, αίντε 25, χρόνια νομίζω είναι καλά).
Θα ήθελα να δω κάτι και σε μια πιο ελαφροπυρηνική εκδοχή (π.χ. το Bad Boy Street του Todd Verow). -
Bareback, Daddies/Sons και Group Sex. Νομίζω δε χρειάζεται εξήγηση… Μ' αρέσει η εμπιστοσύνη, η διαφορά ηλικίας και η παρέα, απλά._