3ος Διαγωνισμός: Σέξι Θέματα
-
Είχα καιρό να βάλω κάποιον διαγωνισμό, αλλά μου έπεσαν πολλά τον τελευταίο καιρό.
Ήρθε, όμως, η ώρα για τον 3ο Διαγωνισμό του ΕΛΦΟΡ!!!
Αυτός ο διαγωνισμός θα είναι διαφορετικός από τους προηγούμενους. Θέλω να ξεκινήσετε ένα νέο topic στο sub-board Σέξι Θέματα και να βάλετε φωτογραφίες της αρεσκείας σας. Οι φωτογραφίες πρέπει να έχουν κοινό θέμα (π.χ. twinks, handjobs, κάποιο φετίχ, military, BDSM, old/grey, Άραβες, toys κλπ). Το θέμα μπορεί να είναι όσο ευρύ ή όσο εξειδικευμένο θέλετε.
Θα ήθελα να δώσετε ένα ευρηματικό τίτλο στο topic σας και (προαιρετικά) να κάνετε κάποια ενδιαφέροντα, πικάντικα, αστεία ή διευκρινιστικά σχόλια.
Βάλτε τουλάχιστον 30 φωτογραφίες ανά topic (να έχουμε να βλέπουμε).
Ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει όσα topic θέλει.
Θα βραβευτούν ΟΛΑ τα topic με SBP (αρκεί να έχουν κοινό θέμα). Πόσους SBP θα πάρει το κάθε topic, εξαρτάται από το πόσο ευπαρουσίαστο θα είναι, πόσες φωτογραφίες θα έχει και αν υπάρχουν σχόλια και τι είδους.
Το λιγότερο που μπορεί να δώσω θα είναι 50 SBP, αλλά τα εξαιρετικά topic μπορεί να πάρουν μέχρι και 500 SBP.
Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι και την Παρασκευή 31 Μαΐου 2013.Έλα να βλέπω τα σέξι θέματα να παίρνουν φωτιά!!!
:zing: -
Ο 3ος διαγωνισμός έληξε. Ο μόνος που έδειξε ενδιαφέρον ήταν ο Διόνυσος.
Το θέμα του μπορείτε να το βρείτε εδώ:
https://forum.gaytorrent.ru/index.php?topic=20022.0
Έκανε εξαιρετική δουλειά, γι' αυτό του αξίζουν 500 SBP (οι οποίοι και του δώθηκαν).
Συγχαρητήρια, Διόνυσε!
:congrats: -
Μπράβο Διόνυσε!!!
:congrats: :urock: -
Να δώσω Oskar απάντηση….. :mob:
Ευχαριστώ την μαμά, :mbounce:τον πατερούλη, :mb2:τον γείτονα με την κωλάρα.... :hump:τον αράπη που πήρα τα σι-ντι του και κάτι μέσα στο βρακί του :bj2:, τον παραγωγό και προαγωγό μου :sucky: ΛΟΛ
:bpr: :bravo: :thankyou: :thankyou: :thx: :announce:
Ευχαριστώ Dax
Ευχαριστώ btmako