Ελληνικα Cams (Cam4, Chaturbate, κτλ)
-
Εει
Ηθελα να σας ρωτησω, κανει κανεις εδω περα συλλογη βιντεο απο Cam Sites; Αν ναι, εχετε μαζεψει απο πουθενα κανενα broadcast κανενος Ελληνα;
Ψαχνω βιντεο ορισμενων χρηστων, οποτε εαν καποιος ενδιαφερεται να βοηθησει ας μου πει εδω ή ας μου στειλει PM.
Ευχαριστω! ;D -
Δεν έχει πέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψή μου αλλά θα με ενδιέφερε κι εμένα!!!!!!!! :bansex2:
-
Παιδια βρηκα κατι τελειο!
Πολλοι απο εσας ισως να εχετε ακουστα το Video Download Capture. Με αυτο το προγραμμα πολλοι καταγραφουν cam shows οσο αυτα προβαλλονται. Εαν τωρα πατε στο off-cams.com, θα δειτε οτι ειναι ενα απο αυτα τα τυπικα site που σε βαζουν να κανεις συνδρομη για να δεις τα βιντεο των χρηστων του Cam4, Chaturbate κτλ…εαν μπειτε σε ενα βιντεο για να το δειτε θα σας επιτρεψει να δειτε εως ενα λεπτο.
Και εδω ερχεται το VDC. Βλεπετε, οι τυποι που το εφτιαξαν εκαναν ενα μικρο λαθακι απο απερισκεψια. Οταν ανοιγεις το βιντεο στη σελιδα, μπορει να σε αφηνει να δεις μονο εως ενα λεπτο, αλλα στη σελιδα του βιντεο ειναι uploaded ΟΛΟΚΛΗΡΟ το βιντεο.
Αυτο σημαινει με λιγα λογια πως εαν χρησιμοποιησεις το VDC εκεινη τη στιγμη, θα καταφερει να ποιασει και να κατεβασει το βιντεο απο την αρχη μεχρι το τελος του.
tl;dr: Με το VDC μπορεις να κατεβασεις cam video απο το off-cams.com, επειδη αυτοι που εφτιαξαν το site ηταν απροσεκτοι.
Ομως το site αυτο εχει μια μικρη μαλακια με IP logging. Οταν μπεις και δεις εναν ορισμενο αριθμο βιντεο, δεν σε αφηνει να δεις αλλα για 24 ωρες (και το VDC δεν μπορει να εντοπισει το βιντεο). Παρακαμπτεται ευκολα ομως εαν κλισεις το ρουτερ για 5 λεπτα ωστε να αλλαξει IP.
tl;dr: Εαν σου πει πως δεν μπορεις να δεις αλλα βιντεο για 24 ωρες, κλεισε το ρουτερ για 5 λεπτα, ξανα ανοιξε το και ξαναμπες στη σελιδα.
Προσοχη με το απο πανω ομως, αν και ειναι αυτονοητο, μην κλεισετε το ρουτερ οσο κατεβαινουν τα βιντεο.
Το site αυτο εχει καποιες ελλειψεις βεβαια...δεν εχει ολους αυτους τους cammers που εχει το webcamarchiver για παραδειγμα. Ως τωρα βρηκα βιντεο των εξης Ελληνων και μη:
pipo7, stefolie, jimgreek1, machobarba33, elflaco46, tatrank, loganx92, kartal343, κ.α... -
Παιζει κανεις να εχει βρει κανενα βιντεο απο τον Taxydromos__ στο cam4?
-
σαν των Harris & Panos τίποτα
-
Στο thisvid εχουν ανεβει καποια.