Ιδέες, προτάσεις, υποδείξεις, παράπονα
-
Σ' αυτό το θέμα (topic) μπορείτε να αφήνετε τις δικές σας ιδέες, προτάσεις και υποδείξεις για το τι θα θέλατε να αλλάξει στο site ή το φόρουμ. Ή τι καινούργιο να προσθέσουμε. Τι θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε ή να κάνουμε με διαφορετικό τρόπο.
Μπορείτε ακόμα να γράψετε τα παράπονά σας. Ελπίζουμε να μην έχετε, αλλά αν κάτι σας ενοχλεί, αυτό είναι το κατάλληλο μέρος για να το εκφράσετε.
Θα θέλαμε, επίσης, να μας πείτε τη γνώμη σας για το Ελληνικό Φόρουμ. Τι νομίζετε και τι άλλο θα θέλατε να δείτε εδώ.
Ευελπιστούμε στην παρουσία και συμμετοχή σας για να γίνουμε καλύτεροι!
:cool2: -
Επειδή ξέρω ότι πολλοί από σας μπορεί να έχετε ιδέες αλλά δε θεωρείτε και απαραίτητο να τις εκφράσετε, θα θέσω ευθέως ένα συγκεκριμένο ερώτημα:
Αν θα θέλατε να δείτε κάτι στο Ελληνικό Φόρουμ που δεν υπάρχει ήδη, τι θα ήταν αυτό;Μπορείτε να αναφέρετε οτιδήποτε: ένα νέο topic, οδηγό, χαρακτηριστικό (feature), υποτμήμα (sub-board), σέξι θέμα, θέμα συζήτησης, θεσμό (όπως οι διαγωνισμοί), poll κλπ.
Αν δε θέλετε κάτι καινούργιο, μπορείτε να αναφέρετε κάτι που υπάρχει ήδη, αλλά σας ενοχλεί έτσι όπως είναι ή θα θέλατε να το δείτε με διαφορετικό τρόπο.Θα ήθελα από όλους σας να αναφέρετε έστω ένα πράγμα (μπορείτε και περισσότερα), ακόμη κι αν δε το θεωρείτε πολύ σημαντικό.
Περιμένω τις προτάσεις σας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
:love: -
Να κάνουμε debate για την υιοθεσία παιδιών απο γκει άτομα
@Dax:
Επειδή ξέρω ότι πολλοί από σας μπορεί να έχετε ιδέες αλλά δε θεωρείτε και απαραίτητο να τις εκφράσετε, θα θέσω ευθέως ένα συγκεκριμένο ερώτημα:
Αν θα θέλατε να δείτε κάτι στο Ελληνικό Φόρουμ που δεν υπάρχει ήδη, τι θα ήταν αυτό;Μπορείτε να αναφέρετε οτιδήποτε: ένα νέο topic, οδηγό, χαρακτηριστικό (feature), υποτμήμα (sub-board), σέξι θέμα, θέμα συζήτησης, θεσμό (όπως οι διαγωνισμοί), poll κλπ.
Αν δε θέλετε κάτι καινούργιο, μπορείτε να αναφέρετε κάτι που υπάρχει ήδη, αλλά σας ενοχλεί έτσι όπως είναι ή θα θέλατε να το δείτε με διαφορετικό τρόπο.Θα ήθελα από όλους σας να αναφέρετε έστω ένα πράγμα (μπορείτε και περισσότερα), ακόμη κι αν δε το θεωρείτε πολύ σημαντικό.
Περιμένω τις προτάσεις σας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
:love: -
Μ' αρέσει η πρότασή σου και θα μπορούσα να ξεκινήσω εγώ ένα τέτοιο το topic.
Αλλά, αφού είναι δική σου ιδέα, γιατί δεν ξεκινάς εσύ αυτό το topic στο "Γνωριμίες & Συζητήσεις"; -
Θα το αφήσω σε εσένα που είσαι και ο moderator δεν έχω θέμα….εξάλλου το είδαν όσοι ήταν να το δουν!!!! Κάνε παιχνίδι boss >:D
@Dax:
Μ' αρέσει η πρότασή σου και θα μπορούσα να ξεκινήσω εγώ ένα τέτοιο το topic.
Αλλά, αφού είναι δική σου ιδέα, γιατί δεν ξεκινάς εσύ αυτό το topic στο "Γνωριμίες & Συζητήσεις"; -
Διόνυσε, έτοιμο το θέμα:
https://forum.gaytorrent.ru/index.php?topic=19299Ακούω άλλες προτάσεις…
-
Λεω να αρχίσουμε fetish themes!! ξέρεις dildo ass play, ff, piss, leather, bdsm, και αν έχουμε και μια bearish χροια σε αυτά τότε ακόμα καλύτερα
@Dax:
Διόνυσε, έτοιμο το θέμα:
https://forum.gaytorrent.ru/index.php?topic=19299Ακούω άλλες προτάσεις…
-
Διόνυσε, σ' ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες!
Απλά θα ήθελα να δω και τους υπόλοιπους χρήστες να παίρνουν πρωτοβουλίες και να ξεκινούν από μόνοι τους καινούργια θέματα. Όπως έκανε ο Αντώνης (ippos) με την Ψηφοφορία για το αγαπημένο είδος πορνό, ή όπως έκανε ο Χρήστος (Herakles83) με τους Sexy Daddies. Πολύ ωραίες πρωτοβουλίες και οι δυο και πολύ το χάρηκα.
Γιατί δεν παίρνεις εσύ την πρωτοβουλία να ξεκινήσεις κάτι που γουστάρεις;
Εγώ θα στηρίξω κάθε τέτοια προσπάθεια και θα συμβάλω στο topic. -
Παιδιά, εγώ δεν έχω προς το παρόν πρόταση ή τέτοια πράγματα, θέλω να πω απλώς ότι το σάιτ είναι υπέροχο, είμαι χρήστης αρκετά χρόνια, και να δώσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους δουλέυουν για αυτό, και ιδίως για τα παιδιά από Ελλάδα! Συνεχίστε έτσι!
nikosapo
-
Νίκο, σ' ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Μια και είναι το πρώτο σου post, να σε καλωσορίσουμε στο Ελληνικό Φόρουμ (ΕΛΦΟΡ)!
:welco:
Με χαροποιεί ιδιαίτερα που αποφάσισες να έρθεις στην παρέα μας. Αν θέλεις, μπορείς να μας πεις ορισμένα πράγματα για σένα ανοίγωντας ένα νέο topic στο "Γνωριμίες και Συζητήσεις". Έτσι, για να σε γνωρίσουμε καλύτερα. Βασικά μπορείς να ανοίξεις όποιο θέμα συζήτησης θέλεις. Κι αν έχεις ιδέες, ευχαρίστως να τις ακούσουμε.
Ελπίζω να τα λέμε συχνά από δω και πέρα. -
Χρόνια Πολλά αγόρια,
Ήθελα να ρωτήσω, πώς μπορώ να απενεργοποιήσω (αν γίνετε) την προβολή ταινιών σε εικόνες; Θέλω το παλιό στυλ, και πως μπορώ να δω στο νέο σύστημα τα torrent με freeleach;Καλή Χρονιά!
-
Δε θα πατάς browse, θα πατάς search!!
-
Καλησπέρα παιδιά.
Τί έγινε και σβήστηκαν όλα τα posts?