Kinky Angel's rajongók
-
a mai kép
-
Szerintem ez egy olyan kérdés, amit nem ezen fórum keretei között fogunk és tudunk megbeszélni.
Mellesleg én is jelentkeztem volna, de meggondoltam magam, pontosan a társadalmi visszhang miatt.
-
Pedig szívesen látnánk ;D
-
Na igen, kedves yomilaan szíveen látnánk itt belőled többet
-
Egyébként mennyit fizetnek egy ilyen sorozatért, van valakinek infója róla?
-
Gino :love:
-
Huh, régen jártam erre.
Igen, mondták, hogy lenne rám kereslet (mondjuk manapság bárkit el lehet adni), egy fotózásért (ami olyan 5 óra kb.) pedig 120-150 ezer ft-t kap az ember fia.
-
Boldog karácsonyt srácok!
és mivel ugye nincs karácsony Kevin nélkül..
-
Kedves Lukas75, ez a kép igazán nagyon találó, kár, hogy nem jártam a fórumon Karácsony tájt, nagyon kedves Tőled, hogy ilyen remek képpel üdvözöltél minket!
-
Nemrég elkezdtem beszélgetni egy sráccal, akinek az egyik barátja belekóstolt a BelAmi világába, mesélte a srác, hogy függetlenül a ténytől, miszerint a színészek többsége heterónak vallja magát, jópáran szoktak a civil életben is találkozni összehangolódás-barátkozás címszó alatt. Ezzel megerősítették a gyanúmat, amiket a kulisszák mögötti kisvideók és maguk a filmek ébresztettek fel:ezek a srácok élvezik egymással a szexet. Tudom, nagy hírértéke nincs, csak régen jártam erre és gondoltam hozzászólok, ha már van mit.
-
Szerintem is vannka jópáran köztük akik nem csak munkaként tekintik a dolgot. Pl ha nézzük Kevint (szeméyles kedvencemet) ő akkora lelkesledéssel veti bele magát a dolgokba amit nem hsizem hogy meg lehetne játszani.
-
Kicsit megmozgatom a topikot
Mert muszáj.
Őmiatta:
Raphael Nyon név alatt fut, és magyar!