SeedBonus ve Ratio'yu nasıl kazanabilirim?
-
İndirdiğimiz torrentleri dosya indiriminden sonra silmeyip seed yapmamız gerekiyormuş ama ben hepsini sildim vve şimdi dosya indiremiyorum. En anlaşılır olanı bağış ile ratio artırmaktı ama bunu yapamam Evde bilgisayar olmadığı için tabletten dosya yüklemeye çalıştım fakat olmuyor. Bana nasıl tekrar indirme yapabileceğimi anlatır mısınız?
-
Freelech torrentleri indirip seed edebilirsiniz.. Freelech torrentleri download etmek ratio'nuzu etkilemez.. Fakat seed ettikçe rationuz artar. Ancak download haklarınız elinizden alınmışsa freelech torrentleri de indiremeyebilirsiniz. Yine de bir deneyin derim.. İndirdiğiniz torrentleri silmemiş olmanız ve seed etmeniz en mantıklı olandı aslında.. Bir de kendiniz bir torrent oluşturup siteye yükleyebilirsiniz. İlk kez torrent yükleyenler ekstra seedbonus kazanıyorlar.. Forumlara katılarak da seed bonus kazanabilirsiniz..
İndirdiğimiz torrentleri dosya indiriminden sonra silmeyip seed yapmamız gerekiyormuş ama ben hepsini sildim vve şimdi dosya indiremiyorum. En anlaşılır olanı bağış ile ratio artırmaktı ama bunu yapamam Evde bilgisayar olmadığı için tabletten dosya yüklemeye çalıştım fakat olmuyor. Bana nasıl tekrar indirme yapabileceğimi anlatır mısınız?
-
indirdiğiniz dosyaları silmediyseniz torrentini siteden alıp, torrent programının indirme dizinine daha önce indirdiğiniz dosyayı koyup torrent client e dosyayı gösterdiğinizde seed etmeye başlıyor. Profilinizden indirdiğiniz son 50 torrenti gösteriyor