Türk ya da Türkçe Konuşan Üyeler
-
Merhaba dirk21
-
selamlar eaglevision!
İşin zor tek başına Türkçe forumu taşıyorsun… Hayır millet geyiğe bile gelmiyor artık ne olacaksa sanki
-
Türk kullanıcıların az olması ve sitenin asıl amacının geyik olmamasından kaynaklanıyor sanırım Ben de isterdim buralar biraz hareketlesin :cheers: ama olmuyo.. Aklına gelen fikir varsa paylaşabilirsin :cheesy2:
-
Merhabayın
-
Merhaba darkdream7 ;D
-
merhabalar :=)
-
-
Merhaba, alakasiz konuya yaziyorum ama…
torentleri esti modda goruntuleme olanagi varmi acaba, bu resimli mod hic hosuma gitmiyor :cry2: -
Eh bari yavaştan yavaştan geyik dönmeye başlamış -alakalı alakasız- buna da şükür; bende yazayım:
Mutlu yıllar herkese
-
buraya pek bakan yok galiba
-
kimse cevap vermedi ama buldum Seach koymuslas
-
:announce: Bulabildiğinize sevindim Mutlu yıllar herkese :bpr:
-
mutlu yıllar herkeseee
-
Mutlu Yillar
-
:haha: Mutlu yıllar tabi tekrardan
-
Merhaba ve hoşgeldin sevgili [you]!!
Sitemizde bulunan Türk yada Türkçe konuşan üyelerimiz, arzu ederlerse bu başlık altında birbirleri ile tanışabilirler. Lütfen ilk yazan olmaktan yada kimseden cevap alamamak konusunda endişe duymadan kendinizi tanıtmaktan çekinmeyin. :hug:
Sıcak bir karşılama için teşekkür ederiz!
-
bizler teşekkür ederiz milletimiz muhabbet dilini bilmediğinden anca böyle cılız sesler geliyor neyse buna da bin selam
-
bizler teşekkür ederiz milletimiz muhabbet dilini bilmediğinden anca böyle cılız sesler geliyor neyse buna da bin selam
Gelir gelir daha sesler gelir de, biraz daha aktif olsak, başlıklar falan açsak anca o şekil olur sanırım o
-
E hadi bakalım zaman gösterecek o zaman…
-
Merhaba ben de aranızdayım Kendini yeni kabullenmiş biri olarak yani yeni tam olarak kabullenmiş biri olarak