Teşekkür ederim, şimdilik geçici olarak vpn kullanacağım, umarım upload sorunu yaşamam.
Latest posts made by exile
-
RE: Site ISS tarafından engellenmiş, yükleme yapamıyorum
-
Site ISS tarafından engellenmiş, yükleme yapamıyorum
Merhaba,
İki gündür site engellendiği için sadece vpn kullanarak ulaşabiliyorum, ama indirdiğim hiçbir torrenti download yapamıyorum, aynı zamanda yüklemede yapılmıyor. Bunun bir çözümünü bilen varsa ayrıntılı bir şekilde anlatabilir mi? Bu arada dns değiştirmek işe yaramıyor.Teşekkür ederim.
-
RE: Türk ya da Türkçe Konuşan Üyeler
Merhaba arkadaşlar, bittorrent konusunda acilen yardıma ihtiyacım var. Bilgisi olan arkadaşlar varsa lütfen yardım etsin. İki gündür yüklediğim torrentler gönderilirken yeşil olan gönderiliyor yazısı kırmızı oluyor ve sitede seed sıfır olarak görünüyor. Bir çok yol denedim ama bir türlü başarılı olamadım. Bittorrenti açıp kapatıyorum düzelmiş gibi görünüyor ama belli bir süre sonra aynı şey tekrar oluyor.
Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
Teşekkür ederim, umarım herkes sevdiği birini bulur ve güzel bir ömür geçirir…. :hug2:
-
Herkese merhaba
Aslında siteye üye oluş amacım izlemek istediğim bazı filmleri bulabilmekti ve bir haftadır bunu yapıyorum. Aynı zamanda paylaşmak istediğim filmleride upload ediyorum. Ama açıkçası bu filmler yalnızlığımı koyultmaktan öteye gitmiyor. Aşk , sevgi vs. konusunda biraz umutsuzum da, neden yeni arkadaşlıklar , dostluklar kurmak için bu fırsatı değerlendirmiyorum diye düşünmekten kendimi alamadım sonra… Burada türkçe bir bölüm açılması belki hayatımıza anlam katacak insanlarla tanışmamız için bir fırsat olabilir. Ve bu konuyla bağlantılı olarak Murathan Mungan'ın çok sevdiğim bir yazısını burda sizlerle paylaşmak istedim. Okuyan olursa, belki ortak paydalarda buluşabiliriz.
Herkese sevgiler....
Murathan Mungan'dan herkesin bakıp da göremedikleri üzerine...
Ya biz binde bir karşımıza çıkan dostluk, arkadaşlık, sevgililik fırsatlarını ne yapıyoruz? Aksam üstünün bir saatinde yorgun gövdemizi yaslayıp mırıl mırıl konuşabileceğimiz, omuzumuza
dolanan bir kolun, başımızı yaslayabileceğimiz bir omuzun, belimizi kavrayan bir elin, uzun yollara dayanıklı aşkların sahibi karşımıza çıktığında tanıyabiliyor muyuz onu, değerini biliyor, biricikliğini,
benzersizliğini anlayabiliyor muyuz?Yoksa hayati sonsuz,fırsatları sayısız sanıp kendimizi hep ileride bir gün karşılaşacağımızı sandığımız bir başkasına, bir yenisine ertelerken hayat yanımızdan geçip gidiyor mu?
Karşımıza zamansız çıkmış insanları yolumuzun dışına sürerken bir gün geri dönüp onu deliler gibi arayacağımızı hiç hesaba katıyor muyuz? Hayat her zaman cömert davranmaz bize, tersine çoğu kez zalimdir, her zaman ayni fırsatları sunmaz, toyluk zamanlarını
ödetir. Hoyratça kullandığımız arkadaşlıkların, eskitilmeden yıprattığımız dostlukların,savurganca harcadığımız aşkların hazin hatırasıyla yapayalnız kalırız bir gün. Bir akşamüstü yanımızda kimse olmaz, ya da olanlar olması gerekenler değildir. Yıldızların bizim için parladığını göremeyen gözlerimiz, gün gelir hayatımızdan kayan Yıldızların gömüldüğü maziye kilitlenir.Kedilerin özel bir anini yakalamak gibidir kendi hayatımızdaki olağanüstü anları ve olağanüstü kişileri yakalamak. Bazılarının gelecekte sandıkları "bir gün" geçmişte kalmıştır oysa; hani su karşıdan karşıya geçerken, trafik ışıklarında rastladığımız, omuzunuzun üzerinden söyle bir baktığınız sonra da boşverip "Nasıl olsa ileride bir gün tekrar karşıma çıkar."
dediğinizdir. Oysa tam da o gün bu zalim şehri terketmiştir o, boş yere bu sokaklarda aranırsınız...MURATHAN MUNGAN
-
Merhaba, foruma yeni katıldım,umarım paylaşımcı bir iletişim kurarız, özellikle kendi adıma söylüyorum. Herkese sevgiler…