Θα κάνατε σχέση με ένα οροθετικό;
-
@Dax:
Διόνυσε, το κείμενό σου το διάβασα και το ξαναδιάβασα και το ξαναδιάβασα…
Όχι μόνο δε με κούρασε, αλλά με συγκίνησε βαθύτατα.
Δε θέλω να προσθέσω τίποτε άλλο, η προσωπική και ειλικρινής κατάθεση που έκανες μιλάει από μόνη της...
:love:Ο στόχος μου δεν ήταν αυτός αλλά να σας βάλω έναν ψίλο στα αφτιά να δείτε διαφορετικά τα πράγματα!! Αλλά αφού ακούμπησα κάποιες ευαίσθητες χορδές σου χαίρομαι που έγινε και αυτό Μπορώ να σας μιλάω ώρες για αυτό το θέμα…αλλά η εμπειρία είναι πιο δυνατή από τα λόγια μου!!! και για να στο αποφορτίσω και λίγο άμα δεις τι άντρες είδα και τι κορμάρες και κωλάρες και ψωλάρες είχαν και ας ήταν οροθετικοί θα με βρίζεις......στην Αμερική ακολουθούν πολλοί ένα healthy style που καταλήγει σε κάβλα style!!
ΧΕΧΕΧΕ -
Εσύ μπορείς να μιλάς ώρες και εγώ (ίσως κι άλλοι) να σε ακούμε/διαβάζουμε ώρες…
Άν θέλεις και έχεις διάθεση κτλ κάποια στιγμή με χαρά θα διαβάσω περισσότερα...
Πάρε και μια σφιχτή :hug2: έτσι γιατί μου ήρθε να σου κάνω μία τώρα... -
Εσύ μπορείς να μιλάς ώρες και εγώ (ίσως κι άλλοι) να σε ακούμε/διαβάζουμε ώρες…
Άν θέλεις και έχεις διάθεση κτλ κάποια στιγμή με χαρά θα διαβάσω περισσότερα...
Πάρε και μια σφιχτή :hug2: έτσι γιατί μου ήρθε να σου κάνω μία τώρα...αααα σε ευχαριστώ για την αγκαλιά πολύ γλυκό εκ μέρους σου κάμμια άλλη προσφορά;;;; δεκτή
-
αααα σε ευχαριστώ για την αγκαλιά πολύ γλυκό εκ μέρους σου κάμμια άλλη προσφορά;;;; δεκτή
Κι άλλα έχω να προσφέρω αλλά όχι εδώ, θα με μαλώσει ο Dax ότι ο έκανα πορν-φόρουμ
-
Αφού το Μποτομάκι φοβάται ότι θα το μαλώσω, θα σου κάνω Διόνυσε τη δική μου προσφορά (κι ας ξεφεύγουμε εντελώς από το θέμα)! >:D
-
Τι να σας πρωτοπω ρε παιδιά!!
Όλα τελικά είναι θέμα ανθρώπου…...Ξέρετε τι έχω καταλάβει.....μετά από την συναναστροφή μου
Πως όσοι διαγνώστηκαν οροθετικοί έγινε το εξής!!Ο HIV τους ωρίμασε και τους έκανε να πατάνε στην γη και να ζούνε την κάθε στιγμή όμορφα
O HIV τους πανικόβαλε και τους έκανε να ζούνε τη ζωή τους λες και δεν θα υπάρχει αύριο και να αυτοκαταστρέφονται
O ΗΙV απλώς πέρασε και δεν κόλλησε και συνέχισαν να κάνουν τη ζωή τους σαν να είχα πίεση ή κάτι άλλο με την διαφορά ότιπως αν ήταν σεξουλιάρηδες και του Bareback συνέχιζαν να το αναζητούν
πως αν ήταν μονογαμικοί και ήθελαν σχέση σταθερή με κατάληξη τον γάμο να συνεχίζουν αναζητούν το ίδιο (αλλά να μουρλένονται και να καταλήγουν στην 1η περίπτωση)
πως αν ήταν κερατούκληδες με την σχέση τους να συνεχίζουν το ίδιο πράγμα!!Εν κατακλείδι παρέμειναν ίδιοι με μικρές διαφορές στο τι κάνουν και το τι θέλουν ως προς την ψυχοσύνθεση τους
Όσοι βέβαια δούλεψαν με ψυχολόγους κλπ με το σώμα τους και την ψυχή τους απλώς γίνονται καλύτεροι άνθρωποι, αλλά αυτό ισχύει για όλους μας πως πρέπει να δουλεύουμε μυαλό ψυχή και σώμα!! Με απότερο στόχο την καθημερινή μας ισορροπία και λειτουργικότητα
-
@Dax:
Αφού το Μποτομάκι φοβάται ότι θα το μαλώσω, θα σου κάνω Διόνυσε τη δική μου προσφορά (κι ας ξεφεύγουμε εντελώς από το θέμα)! >:D
πρόσεχε τι τάζεις…....μπορεί να το αναζητήσω for real >:D
-
Διονυσε κι εμενα μου αρεσαν οσα εγραψες και με εκαναν να ξανασκεφτω καποια πραγματα…
πρόσεχε τι τάζεις…....μπορεί να το αναζητήσω for real >:D
Εδω εχω ενστασεις εγω! Το for real να το ξεχασετε, πουλακια μου! :fight:
-
Διονυσε κι εμενα μου αρεσαν οσα εγραψες και με εκαναν να ξανασκεφτω καποια πραγματα…
τότε να σκεφτείς όσο θες και θα χαρώ να μοιραστούμε τις απόψεις σου!!!
Εδω εχω ενστασεις εγω! Το for real να το ξεχασετε, πουλακια μου! :fight:
Αχαχαχαχαχα!!! Ναι είδες το λέμε και κρυφά…..για να μην το πάρεις χαμπάρι...μέσα στην δολοπλοκία είμαστε....βρε ξεχνάς πως είμαι και εγώ σε σχέση!!!
Edit: fixed BB tags for consecutive quotes
-
αλλά αυτό ισχύει για όλους μας πως πρέπει να δουλεύουμε μυαλό ψυχή και σώμα!! Με απότερο στόχο την καθημερινή μας ισορροπία και λειτουργικότητα
Έτσι ακριβώς…!!!!
Dax θέλω κι εγώ προσφορά!!!!!
-
άντε να σε δω τώρα dax σου έβαλα μπελά!!! χεχεχε
-
Η προσφορά μου ισχύει για όλους!
Μόνο να μην το πάρει χαμπάρι ο husbear! >:D
:hehe: -
@Dax:
Η προσφορά μου ισχύει για όλους!
Μόνο να μην το πάρει χαμπάρι ο husbear! >:D
:hehe:εεε ας κάνει και αυτός μια προσφορά….. >:D θα τον χαλάσει....... :cheesy2: :love:
-
Συμφωνώ Διόνυσε!…
:cool2: -
@Dax:
Συμφωνώ Διόνυσε!…
:cool2:αυτό μας έλειπε να διαφωνήσεις χεχεχεχε :haha: :hehe: :lolp: :lovp: :pleasant: :ok2: