Κορυφαία Μέλη ΕΛΦΟΡ!
-
δηλαδή θα γίνει φαμός όπως λέει κ ο ανηψιός μου έλα ήρεμαααααααα :hug2: :hug:
-
Ο ΒουΤουΜου πολύ μου κολλάει… Δε θα τα πάμε καλά κύριε ΒουΤουΜού... :fight:
Χτες έγινε φαμός!... έπεσαν κουτουλίδια!...
-
Ο ΒουΤουΜου πολύ μου κολλάει… Δε θα τα πάμε καλά κύριε ΒουΤουΜού... :fight:
Χτες έγινε φαμός!... έπεσαν κουτουλίδια!...
Εγώ??? Ποτέ!!!
Πλάκα έκανα βρε συ…
:love: -
Μποτομάκι, πλάκα κάνει ο κύριος Perry Bear. Μη του δίνεις σημασία…
Η παροιμία λέει " Όποιος αγαπά, πειράζει".
Αυτό στην περίπτωση του Perry ισχύει 100%. -
@Dax:
Μποτομάκι, πλάκα κάνει ο κύριος Perry Bear. Μη του δίνεις σημασία…
Η παροιμία λέει " Όποιος αγαπά, πειράζει".
Αυτό στην περίπτωση του Perry ισχύει 100%.Tότε έχει το ελεύθερο να με πειράζει όσο θέλει….
-
ΕΛΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΕΤΟΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :police: :police: :police: :police:
-
Σκέφτηκα αρκετά πριν κάνω αυτό το post.
Παρατήρησα, όμως, ότι μετά την ανακοίνωσή μου για τα Leagues του ΕΛΦΟΡ, υπήρξαν κάποιες αλλαγές. Είδα να γίνονται πολλά posts που δεν είχαν απολύτως κανένα νόημα να γίνουν. Και εξηγούμαι:
α) Posts που δεν ανέφεραν απολύτως τίποτα, είχαν μόνο σε Quote το ποστ κάποιου άλλου χρήστη!
β) Δύο, τρία ή τέσσερα απανωτά posts από τον ίδιο χρήστη για να αναφερθούν στο ίδιο θέμα! Αν κάνετε ένα post και θέλετε να προσθέσετε ή να αλλάξετε κάτι, μπορείτε να τροποποιήσετε το post σας εφόσον δεν έχει περάσει αρκετός χρόνος. Δεν είναι ανάγκη να κάνετε άλλο post.
γ) Δύο, τρία ή τέσσερα απανωτά posts για να αναφερθεί κάποιος σε διαφορετικά posts! Δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογική. Αν στο δικό μου post θέλω να αναφερθώ και στο post του Αλέκου και στο post του Βασίλη και στο post του Γεράσιμου (τυχαία ονόματα), μπορώ να το κάνω στο ίδιο post. Δεν είναι ανάγκη να κάνω διαφορετικά απανωτά posts για τον καθένα!
δ) Posts μόνο με ένα smiley χαμογελάκι! Το smiley χαμογελάκι, όπως και άλλα smileys (thumb up, wink κλπ.) υπάρχουν ως επιλογές στο κάτω δεξί μέρος κάθε post. Μπορεί ο καθένας να τα επιλέξει για κάποιο post. Δεν είναι ανάγκη να κάνω ολόκληρο post στο οποίο θα βάλω μόνο ένα smiley.Έχω την εντύπωση ότι η ανακοίνωσή μου για τα Leagues, λειτούργησε εντελώς διαφορετικά από αυτό που είχα στο μυαλό μου. Ήθελα να ενθαρρύνω τη συμμετοχή, αλλά διαπιστώνω ότι έβαλε σε διαδικασία υπερβολικού και μη αναγκαίου ποσταρίσματος κάποιους χρήστες. Δε ρίχνω καμία ευθύνη, το λάθος είναι δικό μου. Δεν έχω σκοπό να απαγορέψω το είδος του post που κάνει ο καθένας, αλλά δε θέλω να ενθαρρύνω και αχρείαστες πρακτικές.
Οπότε, τέρμα τα Leagues και οι top posters!!!
Όποιος θέλει να κάνει posts, μπορεί να κάνει όποτε θέλει και όσα θέλει, αλλά επειδή το θέλει και όχι για να βγει πρώτος.Και κάτι ακόμα που οφείλω να αναφέρω. Το function Quote έχει συγκεκριμένο ρόλο. Αν θέλω να απαντήσω ή να αναφερθώ στο προηγούμενο post, κάνω Reply. Δεν είναι ανάγκη να κάνω Quote και να ξαναδιαβάσω όλο το προηγούμενο μήνυμα που έτσι και αλλιώς το βλέπω παραπάνω. Παρατηρώ posts που έχουν Quote μέσα σε Quote μέσα σε Quote…. Η χρήση του Quote μπορεί να γίνει μόνο για δύο λόγους:
- Όταν θέλω να αναφερθώ σε ένα post που είναι πολύ πιο πάνω στο topic και επομένως θέλω να διευκρινίσω ότι αναφέρομαι σ' αυτό το συγκεκριμένο post και όχι σε κάποιο άλλο που έγινε ενδιάμεσα από τον ίδιο χρήστη.
- Όταν θέλω να αναφερθώ σε συγκεκριμένη φράση που περιέχεται σε ένα post. Δεν είναι ανάγκη να κρατήσω όλο το post μέσα σε Quote. Σβήνω όλα τα υπόλοιπα και κρατώ μέσα στο Quote μόνο τη φράση στην οποία αναφέρομαι.
Τα παραπάνω θέλω να εκληφθούν ως συμβουλές. Μόνο τέτοιο σκοπό έχουν.
Ευχαριστώ όλους σας για τη συμβολή σας και την εύρυθμη λειτουργία του ΕΛΦΟΡ!
:thx: -
[off-topic]Dax σου παει το αγριο :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2: :hug2:[/off-topic]
-
Επειδή κι εγώ έκανα κάποια από αυτά που αναφέρεις αγαπητέ Dax και "μυγιάστηκα" λίγο θέλω να εκφράσω μία απορία και να κάνω μία διευκρύνιση αν μου επιτρέπεις…
1ον το ότι απαντούσα σε κάποια ποστς απλά με γελάκι είναι γιατί σε αυτό που μου έλεγαν πιο πάνω δεν χρειαζόταν κάτι παραπάνω σε σχολιασμό πέρα από ένα γελάκι ή ένα κλείσιμο ματιού π.χ. Επίσης έχω δει την επιλογή που τα έχει έτοιμα για να τα πατήσουμε και πίστεψε με το έχω κάνει πολλά ποστς , αλλά σε εμένα τουλάχιστον,δεν ξέρω για τους άλλους δεν εμφανίζει απο ποιον είναι... Άρα δεν έχει και νόημα ουτε με βοηθάει να δω ποιος μου έκλεισε το μάτι,συμφώνησε,έκανε γελάκι στο συγκεκριμ'ενο ποστ μου... Κι ακριβώς για αυτό επειδή ήθελα να δει ο άλλος ποιος κάνει το emoticon se αυτό που λέι και το έκανα έτσι.Ίσως συμφωνήσουν και κάποιοι άλλοι μαζί μου..
2ον αν μπορείς να μου πεις ή απλά να με παραπέμψεις σε έναν οδηγό που να λέει πώς γίνεται σε ένα ποστ πολλά quotes από διαφορετικά άτομα,γιατί πραγματικά δεν έχω ιδέα πώς γίνεται και για αυτό τα πολλαπλά quotes σε πολλαπλά posts!
και 3ον εννοείται ότι αυτό με τις κατηγορίες είχε καθαρά χαβαλεδίτζικο χαρακτήρα και έτσι το αντιμετώπισα κι εγω και πιστεύω και οι υπόλοιποι...Είτε έβγαινα τελευταίος είτε πρώτος θα άλλαζε κάτι, ή θα κέρδιζα το "χρυσό πέος" (από το "χρυσό βατόμουρο")? ;D Τώρα αν όντως κάποιος την είδε και καλά να βγει πρώτος, ε τι να πω... Ο καθένας με το βιολί του..!! άντε βρε και θα σε στέψουμε "Βασιλιά του Φόρουμ"
Εμένα προσωπικά το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να έχει ΜΕΓΑΛΗ συμμετοχή το φόρουμ μας κα με άλλα μέλη για να έχει ενδιαφέρον!! -
Μποτομάκι, το ξέρω ότι το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι η μεγαλύτερη συμμετοχή στο ΕΛΦΟΡ και η συμμετοχή και άλλων μελών. Το έχεις αναφέρει πολλές φορές, το έχεις αποδείξει και η συμβολή σου στο ΕΛΦΟΡ είναι ανεκτίμητη.
Δεν αναφέρομαι σε σένα ούτε σε κανέναν άλλον προσωπικά, γιατί δεν είναι προσωπικό το ζήτημα. Ήταν δική μου παράλειψη που δεν ανέφερα προηγουμένως κάτι.Στο 1ο σου ερώτημα, πράγματι όταν κάποιος χρησιμοποιήσει ένα smiley από τη λίστα που βρίσκεται κάτω δεξιά σε κάθε post, δεν φαίνεται από ποιον είναι. Έχεις κάθε δικαίωμα (δεν είπα ποτέ το αντίθετο) να κάνεις κάποιο post που έχει μόνο ένα smiley για να δει ο άλλος ότι είναι από σένα. Μπορείς επίσης να γράψεις ένα "Ευχαριστώ", "Να 'σαι καλά", "Είσαι υπέροχος", "Μπράβο" κλπ.
Στο 2ο σου ερώτημα, υπάρχουν δύο τρόποι αν θέλω να αναφερθώ σε posts από αρκετά άτομα (υπάρχει και ένας τρίτος αλλά είναι λίγο πιο περίπλοκος).
Μπορείς να γράψεις:
Βασίλη, ….. (ή @Βασίλης.....)
Γιώργο, ..... (ή @Γιώργος....)
Θανάση, ..... (ή @Θανάσης....)
Είναι απλούστατο και έτσι όλοι καταλαβαίνουν πού αναφέρεσαι.
Ο δεύτερος τρόπος είναι ο εξής. Όταν κάνεις Reply, κάνε scrolldown στη σελίδα. Θα δεις ότι υπάρχουν όλα τα posts αυτού του topic. Σε κάθε post επάνω δεξιά εμφανίζεται η επιλογή Insert Quote. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Insert Quote από όσα posts θέλεις. Όλα θα εμφανιστούν στο δικό σου reply. Καλό θα είναι να απομονώσεις από κάθε Quote μόνο το κομμάτι που σε ενδιαφέρει.Σ' ευχαριστώ γι' αυτήν την ερώτηση που πιστεύω ότι θα είναι χρήσιμη σε πολλούς.
Thanks gia tο insert quote!
Δεν είχα ιδέα για αυτό και θα το χρησιμοποιήσω…:)
Πάντα στα quotes απομονώνω το κομμάτι που θέλω για να μην είναι όλο το κατεβατό στο ποστ μου...
Και προς Θεού δεν είπα ότι κάτι είναι προσωπικό στο προηγούμενο θέμα.. Απλά επειδή κι εγώ είχα κάνει πολλά απο αυτά που αναφέρεσαι απάντησα και ρώτησα...
Σε αγαπώ ακόμα Dax μην φοβάσαι!! Χαχα
ΥΓ.Το στο από πάνω σχόλιο σου είναι από μένα...
Το μποτομάκι σου!
Γεια σου Αντώνη!!!
Πού να τον δεις να βγάζει το βούρδουλα!!!! Σκέτη γλύκα είναι!!! :spank2:
;D ;D ;D ;D ;D ;D -
ευχαριστούμε για τις διευκρινήσεις…τώρα για το spank no comment