Κορυφαία Μέλη ΕΛΦΟΡ!
-
Κάθε δίμηνο θα δημοσιεύω τους κορυφαίους 5 χρήστες (Top 5) με βάση τον αριθμό των posts που έκαναν στο Ελληνικό Φόρουμ κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου διμήνου. Είναι ένας ελάχιστος φόρος τιμής για την προσφορά τους στο Ελληνικό Φόρουμ.
Το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 ήταν κουτσουρεμένο. Το Ελληνικό Φόρουμ γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 2012 και το πρώτο post από άλλον χρήστη έγινε στις 29 Νοεμβρίου. Οπότε, το συγκεκριμένο "δίμηνο" είναι στην ουσία ένας περίπου μήνας. Ο πρώτος χρήστης που εγκαινίασε το Ελληνικό Φόρουμ ήταν ο ippos.
Σ' ευχαριστώ, ippos, για το ποδαρικό! :cheers:Είμαστε ακόμη ένα καινούργιο Board και πολλοί Έλληνες δε μας γνωρίζουν. Ευχόμαστε να δούμε μεγαλύτερη συμμετοχή σύντομα!
Το Top 5 για το διάστημα Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 είναι το παρακάτω:
| # | Χρήστης | Αριθμός posts |
| 1 | ippos | 16 |
| 2 | Herakles83 | 11 |
| 3 | georgx | 6 |
| 4 | iordanis | 4 |
| 5 | agis | 2 |Επίσης από ένα post, έκαναν και 5 άλλα μέλη: alfabravo, Amazonios, nagysanci, Palikaraki και sallowburton.
Σας ευχαριστώ όλους ολόθερμα! :love:
:thankyou:Η επόμενη δημοσίευση θα γίνει την 1η Μαρτίου για το δίμηνο που διανύουμε (Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2013).
Πρέπει να σας πω ότι ήδη διαπιστώνουμε μεγαλύτερη συμμετοχή και η κατάταξη των 5 κορυφαίων αναμένεται να έχει αρκετές αλλαγές. -
Οὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ, ἀλλ᾿ ἐν τῷ εὖ τὸ πολύ :bravo:
:announce: -
Έχεις δίκιο, Ιορδάνη. Αλλά πώς μετράει κανείς την ποιότητα;
-
οοοοοο μεγαλη μου τιμηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
τι κανουν τα παιδια μου? :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: -
3 georgx !!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ωραια!!!
-
Μας έλειψες, ρε Γιώργο, όπως σου είπα και στο PM. Αλλά καταλαβαίνω από υποχρεώσεις και λίγο ελεύθερο χρόνο…
Χαίρομαι πάντως που σε ξαναβλέπω στο Φόρουμ! :cheers: -
:cheers:
Είναι σίγουρα ωραίο το λογοπαίγνιο μεταξύ μας. Αυτό και μόνο αυτό εξυπηρετούν τα posts που κάνει ο καθένας μας, καθώς και μερικές φορές το να προσφέρουμε βοήθεια σε κάποιον που τη ζητάει.
Ελπίζω στο μέλλον για ακόμα πιο μεγάλη συμμετοχή τόσο δικιά μου όσο και από τα υπόλοιπα μέλη εδώ πέρα και ίσως να ποστάρουν και νέα άτομα κάτι που δεν το έχουν κάνει εως τώρα ποτέ.Φιλιά σε όλους
-
Έχεις δίκιο, Χρήστο!
Θέλω να προσθέσω και κάτι άλλο.
Το Ελληνικό Φόρουμ είναι για οτιδήποτε γουστάρουμε. Δεν είναι μόνο για να λύνουμε προβλήματα αλλά και για να διασκεδάζουμε.
Και αυτό έγινε πραγματικότητα χάρη στη δική σας συμβολή. Στη συνεισφορά όλων των μελών.
Δεν έχει σημασία το περιεχόμενο ενός post - κι ένα απλό post είναι σημαντικό, γιατί δείχνει ενδιαφέρον.
Θυμάμαι το πρώτο post που έκανε ο Ιορδάνης, το οποίο ήταν και από τα πρώτα post του Ελληνικού Φόρουμ.
(https://forum.gaytorrent.ru/index.php?topic=18617.0).
Μας ευχόταν καλή αρχή αλλά ακουγόταν απαισιόδοξος σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή των Ελλήνων.
Θέλω να σας πω ότι στο Ελληνικό Φόρουμ έχουμε δημιουργήσει μία μικρή κοινότητα η οποία όμως είναι σημαντική.
Λίγα Boards μπορούν να ισχυριστούν ότι έχουν τακτικούς posters.
Το Ελληνικό Φόρουμ είναι ένα από αυτά και είναι το πιο δραστήριο γλωσσικό Board με διαφορά.
Μπορεί η "κοινότητά" μας να φαίνεται μικρή αλλά σιγά-σιγά μεγαλώνει και είμαι σίγουρος ότι θα μεγαλώσει κι άλλο στο μέλλον.
Αλλά το πιο ουσιαστικό είναι η συμπεριφορά των μελών μεταξύ μας.
Παρατηρώ ότι γίνονται λογοπαίγνια, πειράγματα, αστεία, αλλά και στήριξη και σεβασμός στις απόψεις του άλλου.
Αυτό με κάνει πολύ περήφανο για όλους σας!
Με συγκινήσατε, σκατόπαιδα! :blownose: -
η μια συγκινηση μετα την αλλη αυτη τη βδομαδααα ποσο να αντεξωωωωω? ειναι χειμωνας κανει κρυοοο και οι αρκουδες μου κοιμουντεεε
δεν τα αντεχω ολα αυτα μαζι :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose:
[off-topic]Dax παλι εχω θέμα με τον chrome δεν μπορω να βαλω emotion με τιποτα πατας πατας και τιποτα, τωρα μπηκα απο Mozilla[/off-topic] -
[off-topic]
Σχετικά με το Google Chrome, δυστυχώς δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι ώστε να μην έχεις πρόβλημα να βάζεις smileys. Έχει αρκετά βαρύ interface και αν έχεις βάλει plug-ins και add-ons το κάνεις ακόμα πιο δυσκίνητο. Έχουν αναφερθεί και πολλά άλλα προβλήματα με το Chrome.
Σε μια έρευνα που έγινε μεταξύ των 4 πιο διαδεδομένων browser (Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, Opera) και μέτρησε την ταχύτητα σε διάφορες συνθήκες με αρκετά κριτήρια, τα αποτελέσματα είχαν ως εξής:
1. Mozilla Firefox 81%
2. Opera 68%
3. Google Chrome 62%
4. Internet Explorer 41%
Πιο αναλυτικά μπορείς να διαβάσεις εδώ: lifehacker.com/5917714/browser-speed-tests-chrome-19-firefox-13-internet-explorer-9-and-opera-1164
Πάντως θυμάμαι ότι κι εσύ μου έχεις πει ότι με το Chrome έχεις προβλήματα ενώ με το Mozilla πετάς. Οπότε γιατί παιδεύεσαι;
Όταν θα έχω χρόνο θα ετοιμάσω έναν συγκριτικό Οδηγό για όλους τους browser (όχι μόνο αυτούς τους 4 αλλά και Safari, Sea Monkey κ.ά.) για όλα τα λειτουργικά συστήματα.
[/off-topic] -
Το Top 5 Μελών μετονομάζεται σε Κορυφαία Μέλη ΕΛΦΟΡ! (όπου ΕΛΦΟΡ σημαίνει Ελληνικό Φόρουμ)
Για το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013, έχουμε ανατροπές, νέες δυναμικές εισαγωγές και αυξημένη συμμετοχή!!
Για όλους αυτούς τους λόγους, απαιτείται αναδιάρθρωση στις κατατάξεις.
Έτσι, λοιπόν, θα έχουμε PREMIER LEAGUE για τα μέλη που έχουν 30 ή περισσότερα posts, SUPER LEAGUE για τα μέλη με 5 ή περισσότερα posts και JUNIOR LEAGUE για τα μέλη με λιγότερα από 5 posts.
Ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι αυτό το κάνουμε για χαβαλέ και ότι δεν υπάρχουν σημαντικά και ασήμαντα posts ή μέλη.
Όλοι συμβάλλουν με τον τρόπο τους και κάθε συμβολή είναι εξίσου σημαντική.Για το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 έχουμε λοιπόν και λέμε:
ΕΛΦΟΡ PREMIER LEAGUE
| 1 | ippos | 74 |
| 2 | Herakles83 | 69 |
| 3 | GreekBtm | 66 |
| 4 | DionysusT | 37 |ΕΛΦΟΡ SUPER LEAGUE
| 1 | Perry | 21 |
| 2 | iordanis | 15 |
| 3 | netgayone | 13 |
| 4 | gomora | 12 |
| 5 | gaymangr | 6 |ΕΛΦΟΡ JUNIOR LEAGUE
| 1 | sallowburton | 3 |
| 2 | georgx | 2 |
| | skind1973 | 2 |
| 4 | decadance | 1 |
| | geolad | 1 |'Εχουμε, όμως, και έπαθλα!!
Τα μέλη της PREMIER LEAGUE μπορούν να μου στείλουν PM με ένα torrent της αρεσκείας τους το οποίο θα κάνω freeleech όποτε θέλουν για να το κατεβάσουν χωρίς να επιβαρυνθεί το Ratio τους!
Τα μέλη της SUPER LEAGUE μπορούν να μου στείλουν PM με το/τα torrents που έχουν ανεβάσει και θα κερδίσουν 10 SBP σε κάποιο από αυτά!Σας ευχαριστώ όλους ολόθερμα και συνεχίστε με την καταπληκτική σας παρουσία!!!
:love: :love: :love: -
Και Premier League και δώρο freeleech???
Αυτά είναι!! ;D
Dax είσαι θεός!! Τέλειο post αυτό!!!
άντε να κανονίσουν όλοι να έρθουν στην Premiere League και να στριμωχτούμε όλοι εκεί!
Θέλουμε συμμετοχήηηηη!!!! -
Ελά ρε παίζω 1η εθνική;;;; :mb2: :congrats:
Να πω και τα thanks τύπου όσκαρ…... χεχεχε
Πάντως δεν το περίμενα να είστε καλά..... :thankyou:
@Dax:
Το Top 5 Μελών μετονομάζεται σε Κορυφαία Μέλη ΕΛΦΟΡ! (όπου ΕΛΦΟΡ σημαίνει Ελληνικό Φόρουμ)
Για το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013, έχουμε ανατροπές, νέες δυναμικές εισαγωγές και αυξημένη συμμετοχή!!
Για όλους αυτούς τους λόγους, απαιτείται αναδιάρθρωση στις κατατάξεις.
Έτσι, λοιπόν, θα έχουμε PREMIER LEAGUE για τα μέλη που έχουν 20 ή περισσότερα posts, SUPER LEAGUE για τα μέλη με 5 ή περισσότερα posts και JUNIOR LEAGUE για τα μέλη με λιγότερα από 5 posts.
Ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι αυτό το κάνουμε για χαβαλέ και ότι δεν υπάρχουν σημαντικά και ασήμαντα posts ή μέλη.
Όλοι συμβάλλουν με τον τρόπο τους και κάθε συμβολή είναι εξίσου σημαντική.Για το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013 έχουμε λοιπόν και λέμε:
PREMIER LEAGUE
| 1 | ippos | 74 |
| 2 | Herakles83 | 69 |
| 3 | GreekBtm | 66 |
| 4 | DionysusT | 37 |
| 5 | Perry | 21 |SUPER LEAGUE
| 1 | iordanis | 15 |
| 2 | netgayone | 13 |
| 3 | gomora | 12 |
| 4 | gaymangr | 6 |JUNIOR LEAGUE
| 1 | sallowburton | 3 |
| 2 | georgx | 2 |
| | skind1973 | 2 |
| 4 | decadance | 1 |
| | geolad | 1 |'Εχουμε, όμως, και έπαθλα!!
Τα μέλη της PREMIER LEAGUE μπορούν να μου στείλουν PM με ένα torrent της αρεσκείας τους το οποίο θα κάνω freeleech όποτε θέλουν για να το κατεβάσουν χωρίς να επιβαρυνθεί το Ratio τους!
Τα μέλη της SUPER LEAGUE μπορούν να μου στείλουν PM με το/τα torrents που έχουν ανεβάσει και θα κερδίσουν 10 SBP σε κάποιο από αυτά!Σας ευχαριστώ όλους ολόθερμα και συνεχίστε με την καταπληκτική σας παρουσία!!!
:love: :love: :love: -
εγω θα ηθελα να αφιερωσω αυτη μου την πρωτια στην οικογενεια μου, στον υδραυλικο της γειτονιαςςς, ειμαι πολυ συγκινημενος που κερδιζω το βραβειο για δευτερη φορα, και μην ξεχνατε ΣΑΣ ΑΓΑΠΩΩΩ :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
-
Really?! ???
ippos με τρως πάντα για λίγο και αυτή αλλά και την προηγούμενη φορά.
Εγώ ελπίζω να δω και άλλα άτομα να ποστάρουν πάρα πολύ σύντομα, ώστε να μεγαλώνει η παρέα μας εδώ.
Επίσης αξίζει ένα τεράστιο :thankyou: στον Dax για την δουλειά που κάνει εδώ μέσα. Είναι το κινητήριο γρανάζει που μας κάνει να θέλουμε να συμμετάσχουμε περισσότερο και πιο συχνά στις κουβέντες και στα διάφορα topics.DAX :urock:
-
Κι εγώ σας ευχαριστώ, μάγκες!
Με εμπνέετε, με βοηθάτε απίστευτα, μου δίνεται ιδέες και με εμψυχώνετε!
:thankyou:
Δική μου ικανοποίηση είναι όταν εσείς το διασκεδάζετε και το ευχαριστιέστε!Επίσης, έκανα μια αλλαγή και υποβίβασα τον Perry!
:hehe:
Το απόγευμα που θα γυρίσει σπίτι θα έχουμε σκηνικά!! >:D -
Τι!!! Ήμουν στο Premier League και υποβιβάστηκα! :afr:
Θα γινει ΧΑΜΟΣ!!!!!! :fight:
Νταξ στο λεω σοβαρα θα πλακωθουμε! >:D -
Perrybear μην του φωναξειςςςς
να τον "τιμωρησεις" αλλιωςςςςςς :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: -
'Ωρα να βγούμε offline, αρκουδάκο μου! Πάμε να πλακωθούμε!!
:lolp: -
Τι!!! Ήμουν στο Premier League και υποβιβάστηκα! :afr:
Θα γινει ΧΑΜΟΣ!!!!!! :fight:
Νταξ στο λεω σοβαρα θα πλακωθουμε! >:DNα ποστάρεις πιο συχνά κύριε μου και να συμμετέχεις για να ανέβεις ξανά στην κατηγορία που σου αξίζει!!!χιχιχι