Προβλημα με utorent
-
Καλησπερα, μπορει να βοηθησει καποιος?
περασα τα windows8 και εγκατεστησα το utorrent , κανω κανονικα ληψεις αλλα μολις ολοκληρωθουν οι ληψεις τις εμφανιζει με κοκκινο χρωμα σαν να υπαρχει καποιο προβλημα. εχεις κανεις καμια ιδεα τι γινεται? -
Γεια σου, ippos! Και καλωσήρθες στο Ελληνικό Τμήμα του Φόρουμ!
Το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με το λειτουργικό σου σύστημα, αλλά προφανώς με την έκδοση (version) του μTorrent που χρησιμοποιείς. Αρκετές εκδόσεις από τη σειρά 3.x του μTorrent για Windows αποδείχτηκαν ασύμβατες με τον tracker του site μας. Οι ασύμβατες εκδόσεις εμφανίζουν συχνά το μήνυμα "Failure: Dude, this client is banned in our tracker", τα torrent κοκκινίζουν και κάθε δραστηριότητα σταματά.
Σου παραθέτω τον πίνακα με όλες τις εκδόσεις (versions και builds) της σειράς 3.x για να ελέγξεις ποιες είναι συμβατές και ποιες όχι.| μTorrent version | Συμβατότητα |
| 3.0.x | όλα τα builds είναι συμβατά με τον tracker του GT.ru |
| 3.1.x | όλα τα builds συμβατά |
| 3.2.0 | όλα τα builds συμβατά |
| 3.2.1 | όλα τα builds συμβατά |
| 3.2.2 Beta 1 (build 28110) | συμβατή |
| 3.2.2 Beta 2 (build 28138) | ασύμβατη |
| 3.2.2 Beta 3 (build 28198) | ασύμβατη |
| 3.2.2 Beta 4 (build 28246) | ασύμβατη |
| 3.2.2 Beta 5 (build 28326) | ασύμβατη |
| 3.2.2 Beta 6 (build 28379) | ασύμβατη |
| 3.2.2 Release Candidate 1 (build 28407) | ασύμβατη |
| 3.2.2 Release Candidate 2 (build 28447) | ασύμβατη |
| 3.2.2 Stable 1 (build 28500) | συμβατή |
| 3.2.2 Stable 2 (build 28595) | συμβατή |
| 3.3 Alpha | και τα 27 (μέχρι τώρα) build αυτής της έκδοσης είναι ασύμβατα |
| 3.4 Alpha | και τα 4 (μέχρι τώρα) build αυτής της έκδοσης είναι ασύμβατα |Προφανώς χρησιμοποιείς κάποια ασύμβατη έκδοση. Μπορείς να πας στην ιστοσελίδα του μTorrent και να κατεβάσεις μια συμβατή με τον tracker μας έκδοση. Προσωπικά σου συνιστώ την τελευταία σταθερή έκδοση 3.2.2 Stable 2 (build 28595) από την οποία έχουν αφαιρεθεί και οι διαφημίσεις.
Πιστεύω ότι το πρόβλημά σου θα λυθεί. Αν το κάνεις και εξακολουθείς να έχεις το ίδιο πρόβλημα, ξαναεπικοινώνησε μαζί μας για να δούμε τι φταίει. Αν το πρόβλημα διορθωθεί, θα χαρούμε να αφήσεις ένα νέο μήνυμα για να ξέρουμε ότι όλα πήγαν καλά.
-
καταρχην καλως σας βρηκα και ευχαριστω για την αμεση απαντηση.
αυτη την εκδοση χρησιμοποιω την 3.2.2
προτεινεις να χρησιμοποιησω καποια αλλη? -
3.2.2 (build 28595)
-
Γεια σου, ippos, ξανά!
Θα πρέπει να κοιτάξεις στο κάτω μέρος του μTorrent, εκεί που λέει Status. Τι μήνυμα σου γράφει για τον tracker του gaytorrent.ru; Για παράδειγμα: "working", "updating", "scrape not supported", "Offline: time out", "Proxy error: Connection refused", "connection closed by peer" , "unregistered torrent" κλπ.
Τα μηνύματα που έχω γραμμένα με μαύρο χρώμα είναι φυσιολογικά, ενώ αυτά με κόκκινο χρώμα υποδηλώνουν τη φύση του προβλήματος που αντιμετωπίζεις.
Θα πρέπει να ξέρω ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα για να μπορέσω να σου προτείνω λύσεις. -
αυτο εννοεις? (συγνωμη αν σε κουραζω)
2012-11-28 Uwe: removed picture, because it contains the private secrete passkey.
-
Αυτό εννοώ. Και δε με κουράζεις καθόλου! :cool2:
(Σημ.: Η εικόνα που ανέβασες μας ήταν πολύ χρήσιμη, αλλά αφαιρέθηκε για τη δική σου προστασία: περιείχε το μυστικό σου passkey)
Δεν ήξερα ότι έχεις το μTorrent στα Ελληνικά, αλλιώς θα χρησιμοποιούσα τους ελληνικούς όρους για να σε διευκολύνω.
Αυτό που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα είναι ότι η έκδοση του μTorrent που χρησιμοποιείς είναι συμβατή τόσο με τον ιχνηλάτη (tracker) του site μας όσο και με το λειτουργικό σου σύστημα (Win8).
Δοκίμασε να κλείσεις τον υπολογιστή σου και το router σου για κανένα πεντάλεπτο. Έπειτα άνοιξε πρώτα το router, περίμενε λίγο και μετά άνοιξε τον υπολογιστή σου. Καμιά φορά μπλοκάρεται η σύνδεση και χρειάζεται να ξεκολλήσει. Δεν είναι ακριβώς επιστημονικός αυτός ο τρόπος αλλά λειτουργεί!
Στο μεταξύ θα συμβουλευτώ και άλλους moderators και αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει, θα έχω νεότερα να σου πω. -
Σε ευχαριστω πολυ, δοκιμασα να κανω επανεκκινηση το ρουτερ, αλλα δεν ειδα αλλαγη.
σε ευχαριστω παρα πολυ παντως και αν μαθεις κατι αλλο θα με βοηθουσες αφανταστα, γιατι ναι μπορω να κατεβαζω αλλα δεν μπορω να κανω seed οποτε το ratio θα με καταστρεψει :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: :blownose: -
Έχω ήδη αφήσει μήνυμα στους υπόλοιπους moderators και όταν έχω τη λύση θα τη δημοσιεύσω αμέσως.
Αν ανησυχείς για το ratio, μπορείς να ανεβάσεις κάποιο νέο torrent για να βελτιωθεί. -
Λοιπόν, έχω νεότερα. Αν χρησιμοποιείς το avast! ως antivirus πρόγραμμα, τότε ξέρω τι ευθύνεται και πώς να το διορθώσεις.
Περιμένω να μου πεις αν πράγματι χρησιμοποιείς το avast! -
ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι το avast χρησιμοποιωω περιμενω εντολες
-
OK. Το έχεις στα Ελληνικά ή στα Αγγλικά;
-
στα ελληνικα :cheesy2:
-
Λοπόν, το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο σε όσους χρησιμοποιούν Windows 8 σε συνδυασμό με το avast! Δεν έχει να κάνει με το μTorrent - θα είχες το ίδιο πρόβλημα ακόμη κι αν χρησιμοποιούσες άλλο BitTorrent client, π.χ. Vuze.
Λύνεται με το να διακόψεις την Ασπίδα Δικτύου (Network Shield) του avast! Στο αριστερό μενού του avast! πηγαίνεις στο Ασπίδες Πραγματικού Χρόνου, επιλέγεις Ασπίδα Δικτύου και πατάς Διακοπή (επάνω δεξιά με κόκκινο). Σου δείχνω και τη φωτογραφία για το πού θα το βρεις:Φυσικά έχεις και τη θεωρητική επιλογή να αλλάξεις λειτουργικό ή πρόγραμμα antivirus, αλλά νομίζω ότι θα προτιμήσεις τη λύση που σου προτείνω. Δεν έχει σοβαρές επιπτώσεις στην προστασία του υπολογιστή σου. Ενημέρωσέ με μόλις το δοκιμάσεις!
:cool2: -
το προβλημα λυθηκε αγαπημενε μου Dax
σε ευχαριστω παρα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
:cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
:love: :love: :love: :love: :love: :love: -
Χαίρομαι πολύ που το πρόβλημα λύθηκε!!! :cheers:
Καλό βέβαια θα είναι να ενισχύσεις την προστασία του δικτύου σου με άλλους τρόπους, π.χ. ένα καλό firewall, Site Advisors, το NoScript plug-in, Ad blockers κλπ.Ελπίζω να σε βλέπουμε συχνά από δω και πέρα στο φόρουμ. Ετοιμάζουμε και άλλα πράγματα και θέλουμε ιδέες και συμμετοχή!
-
εχεις να μου προτεινεις firewall?
-
Η πολιτική του site δε μου επιτρέπει να σου προτείνω συγκεκριμένα εμπορικά προϊόντα. Μπορείς να χρησιμοποιείς το firewall των Windows, εφόσον έχεις αυτό το λειτουργικό. Και κάνε ταυτόχρονα την έρευνά σου για κάτι καλύτερο.
-
Γεια!
Είμαι χρήστης Mac και αντιμετοπίζω το ίδιο πρόβλημα με τον προηγούμενο φίλο. Κατεβάζω χωρία κανένα πρόβλημα και η τελίτσα είναι πράσινη, αλλά μόλις κατεβάσω δεν μπορώ να κάνω seed, κοκκινίζει η τελία. Χρησιμποιώ την έκδοση Version 1.8.0 (28575) για Mac.
Υπάρχει φως στο τούνελ μιας και αυτό μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα με το ratio μου;Ευχαριστώ
-
Γεια σου, Herakles83! Και καλωσήρθες στο Ελληνικό Φόρουμ!
Το μTorrent Mac 1.8.0 (build 28575) είναι συμβατό με τον tracker μας, οπότε κανονικά δε θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα.
Αν χρησιμοποιείς κι εσύ το avast!, τότε οι πιθανές λύσεις είναι δύο:
- ή αλλάζεις antivirus
- ή απενεργοποιείς την Ασπίδα Δικτύου (Network Shield) του avast! (όπως περιέγραψα παραπάνω)
Αν δε χρησιμοποιείς avast!, τότε χρειάζομαι κάποιες περισσότερες πληροφορίες για να σε βοηθήσω:
- Τι μήνυμα σού εμφανίζει στο μTorrent για τον tracker μας: π.χ. offline, connection timed out, scrape not supported, tracker sending invalid data κλπ.
- Ποιο antivirus έχεις;
- Xρησιμοπoιείς κάποιο firewall; Αν ναι, ποιο; Έχεις προσθέσει εξαίρεση στο firewall για το μTorrent;
- Χρησιμοποιείς μήπως κάποιο proxy (διαμεσολαβητή) ή VPN;
Θα προσπαθήσω να είμαι σήμερα συνεχώς online και θα περιμένω νέα σου. Θα με βοηθούσε αν ήξερα ποια γλώσσα (Ελληνικά ή Αγγλικά) έχεις επιλέξει για το user interface του μTorrent και του antivirus. Μην ανησυχείς, θα βρεθεί λύση.
Περιμένω νεότερα.